Lifestyle

Bescherming tegen muggen met Parazeet

parazeet

Door de vele regen van de afgelopen weken zitten we nu met een overvloed aan bloeddorstige muggen. Jullie hebben intussen allemaal wel al eens een nacht gehad waarbij een vervelende mug rond je oren kwam zoemen. Precies of het is al niet lastig genoeg om te slapen in deze warmte dat er nu ook zo’n stomme mug je komt treiteren. Hallo slapeloze nacht …

Nu bestaan er naast de gebruikelijke middeltjes zoals sprays en crèmes ook een leuk alternatief namelijk Parazeet anti-muggen bandjes. In de armbandjes zit een natuurlijke actieve stof, geraniol, om de muggen gedurende 1 maand op afstand te houden. Ook zijn de bandjes waterafstotend dus je kan deze aanhouden bij het zwemmen.

parazeet

Voor kindjes is er de Parazeet Slap-it! Een leuke gekleurde variant met adviesprijs €12,99 (een navulpak met 2 vullingen kost €7,99). Voor volwassenen is er de Parazeet Wristlet, een zwarte armband aan €9,99. Beide zijn te koop bij de apotheek.

parazeet

Wij hebben de bandjes in de slaapkamer op ons nachttafeltje om ons zo te beschermen tegen de muggen, helaas is de ene mug al wat hardnekkiger dan de andere want helemaal vrij van muggenbeten zijn we niet, maar wie weet wat het zou geven als we dat bandje niet zouden gebruiken. We slapen ook met ons raam open dus de muggen hebben sowieso vrij spel. Enora heeft nog geen enkele muggenbeet.

Gebruikten jullie al zulke bandjes? Hoe is jullie ervaring hiermee?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra
  21 juli 2016 at 11:13

  Is het proberen waard. In onze living is er geen vliegenraam waardoor we s’avonds, vooral Bjorn, gebeten worden door de vele muggen!

 • Reply
  Kleine Prinses
  21 juli 2016 at 12:14

  mijn dochter en ik staan echt vol van muggenbeten… misschien moet ik dat ook maar eens proberen!

 • Reply
  Sofie van OHEA
  21 juli 2016 at 21:11

  heb heir ook een bandje liggen (wel ander merk) nog niet nodig gehad gelukkig want ik haaaat muggen en die komen altijd naar mij 😮

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: