Beauty Lifestyle

BEAUTY TIP | NOTE COSMETICS ULTRA RICH COLOR LIPSTICK

Note Cosmetics

In mijn artikel over de StyleTone box van februari meldde ik dat we in februari bij het aanbrengen van een vriend(in) + gebruik van een code een extra box zouden ontvangen met producten ter waarde van €25. Omdat er zich een vriendin aanmeldde met mijn StyleTone link + de code gebruikte kregen we elk zo’n box! In mijn box zat een Starlooks eyeliner + een lipstick van Note Cosmetics. Over dat laatste wil ik het vandaag hebben.

Note Cosmetics is een voor mij nog vrij onbekend merk. Er zat al eens een lipstick van het merk in één van de StyleTone boxen maar helaas was die kleur toch niet iets voor mij dus heb ik hem nog maar één maal geswatcht en dat was het. Deze zal je hieronder ook zien verschijnen. Toen ik dus een nieuwe lipstick van dit merk in mijn box zag verschijnen was ik niet meteen dolenthousiast en hoopte ik maar op een goede kleur. Bij het lezen van de kleur op de doos, Brownie Pink, begon ik al wat te ontdooien. Met die naam kan het toch geen lelijke kleur zijn? En mijn vermoeden was juist, de kleur is net zo leuk als zijn naam. ^^

VERPAKKING

note-4275 note cosmetics

De verpakking is vrij eenvoudig. Een mat zwarte huls die wat uitloopt langs de uiteinden met op de huls in het zilver het merknaam. Op de bodem van de huls kan je de naam van de lipstick terugvinden. De huls voelt niet goedkoop aan en ligt goed in de hand.

JUICY NECTAR

Note Cosmetics

Deze kleur kreeg ik eens in een voorafgaande StyleTone box, maar het is niet echt mijn kleur. Misschien gedurende de zomer gecombineerd met een ander kleurtje. Dat moet ik nog eens uitproberen. Voorlopig blijft die nog maar even in de kast liggen tot ik een mooi kleurtje heb door de zon.

Note CosmeticsNote Cosmetics

BROWNIE PINK

Note Cosmetics

Brownie Pink is een erg mooie roze kleur. Neutraal en perfect voor alledaags gebruik. Aangezien het een neutraal roze is kan deze kleur ook met verschillende make-up looks gecombineerd worden.

FORMULE

Note Cosmetics gebruikt voor hun lipsticks argan olie en cacao boter zodat jouw lippen gehydrateerd worden en ook vitamine E om jouw lippen te beschermen tegen allerlei factoren. De formule voelt ook erg goed aan op de lippen en blijft ook goed zitten. Gedurende de dag moet je wel bijwerken maar een kleine hap overleeft hij zeker. De kleur blijft ook nog wat hangen als een stain op je lippen.

Note Cosmetics Note Cosmetics Note Cosmetics

Swatches
Links: Brownie pink
Rechts: Juicy Nectar

Wat vinden jullie van deze kleuren? Welke is jouw favoriet? Kenden jullie het merk al?

Happy Moments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  1 maart 2017 at 18:10

  Hmm ik gebruikte jouw code maar kreeg (nog) niks..

  • Reply
   Sarah
   1 maart 2017 at 18:18

   Nog eens mailen?

 • Reply
  Marieke
  2 maart 2017 at 12:45

  De brownie pink <3

 • Reply
  Vanessa
  3 maart 2017 at 22:55

  Ik ben nog niet bekend met dit merk, maar Brownie Pink vind ik heel mooi!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: