Geen categorie

Beauty Speed Date Antwerpen

beauty speed date

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor een speed date, uiteraard geen speed date om mannen te leren kennen, maar voor allerlei beauty gerelateerde producten. Super toch?!

Er waren allerlei merken aanwezig, elk aan een eigen tafeltje en per tafel kregen we een introductie van 7 minuutjes lang. Waren de 7 minuten om werd er met een bel geluid als teken dat het tijd was voor de volgende date. Super fijn concept! Een aantal merken kende ik al zoals Bio Oil, T.Leclercq, … maar er waren er ook een paar die ik nog niet kende zoals Cîme en PH Formula.

We kregen ook goodie bags mee naar huis met allemaal fijne producten om uit te proberen. Een aantal heb ik al in gebruik en bij andere wacht ik toch mijn huidige producten op zijn zodat ik kan overstappen.

beauty speed date

Dit reinigingsduo van Babor staat dus te wachten tot mijn huidige reinigingsproducten op zijn en ik me dus ten volle op hen kan richten. Ik ben heel erg benieuwd wat het voor mijn gemengde huid gaat doen.

beauty speed date

Deze Dermalex producten zijn hemels! Lekkere geur en de droge lichaamsolie wordt hier op regelmatige basis gebruikt als het snel moet gaan maar ik me toch nog even wil insmeren. Fijn product!

beauty speed date

Deze probeerde ik nog niet aangezien het nog geen zomer is en het dus nog niet de periode is om het zonnetje te gaan opzoeken in de tuin.

beauty speed date

Deze kwam ik al eens tegen tijdens de persdagen en nu elke dag in mijn badkamer! Een lekkere geur, misschien niet voor elke dag, maar erg fijn! Het lichaamspoeder gebruikte ik al iets meer dan de parfum, heel fijn poeder om op plaatsen te gebruiken waar je wel zweet en niet je oksels zijn. 😉

beauty speed date

Bio oil, iedereen kent dit wel. Nu heel leuk gepersonaliseerd met mijn naam. ^^ Wist je dat je dit ook in je bad kon doen en als gezichtsprimer kan gebruiken?

beauty speed date

Dit poeder van T.Leclercq, helaas wel in een donker kleurtje dus ik wacht nog even de zomer af, of misschien moet ik hem eens proberen om te contouren …

beauty speed date

Paula’s Choice, al regelmatig zien voorbijkomen, maar zelf nog niets van geprobeerd. We kregen een aantal doekjes, te gebruiken als je van die rode bolletjes hebt op je lichaam, ben nu even de specifieke naam kwijt van die bolletjes, maar ik heb er dan ook geen last van. Wat we ook kregen was het boek van Paula met uitleg over de ingrediënten die in verzorgende en make-up producten worden gebruikt. Interessant!

beauty speed date
Ook van Omega Pharma kreeg ik deze Bodysol shampoo met deze Ylang Ylang druppels van Phytosun tegen droog haar. De essentiële olie kan ook nog gebruikt worden voor andere toepassingen.

Beauty speed date

Deze CC cream van PH Formula gebruik ik sinds de Beauty Speed Date bijna dagelijks. Ondanks de lichte dekking vind ik het wel een fijn product.

Je ziet, alweer heel wat fijns om uit te proberen! Willen jullie over een bepaald product een uitgebreide review? Laat het hieronder even weten.

Sarah Hanssens

2 Comments

 • Reply
  Mariska
  26 februari 2016 at 20:11

  Wat een gaaf idee! En wat een leuke spulletjes heb je daarmee uit kunnen proberen 😀

 • Reply
  Joyce
  27 februari 2016 at 12:53

  Ik ben wel benieuwd naar Babor! Hier ook een gemengde huid en vind dat echt lastig om de juiste producten te vinden.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: