Beauty Lifestyle

BEAUTY | MY SKINCARE ADVENTURE WITH ENVIRON BEGINS

Een tijdje terug liet ik weten dat ik meer dan ooit reageerde op mijn foundations (hier). De eerste stap die ik heb genomen is of course, die foundation(s) niet meer gebruiken. Maar ook mijn gehele skincare routine onder de loep nemen.

Was mijn huidige routine dan helemaal verkeerd? Nee, helemaal niet. Alleen bleek uit een huidanalyse die ik een tijdje terug liet doen, dat mijn huid heel erg beschadigd was door onder andere zon. Hierdoor neemt mijn huid eigenlijk alle goede stoffen die mijn huid nodig heeft niet op, uit geen enkele crème. Ze mag nog zo duur of goedkoop zijn, het zou me niet helpen. Omdat ik nog heel wat producten had staan, wou ik deze eerst opgebruiken alvorens over te gaan op Environ. Alleen schoof dat telkens op aangezien er af en toe wel eens een leuk pakketje op mijn deurmat valt.

Aangezien ik nu toch een redelijke reactie heb en hier dus nog steeds uitslag en jeuk van heb, besloot ik dat het toch echt tijd was om er eens aan te beginnen om mijn huid te herstellen. Je hebt uiteindelijk een goede basis nodig om ook andere producten naar behoren te kunnen testen.

ENVIRON SKINCARE

Afgelopen zaterdag kocht ik twee producten uit het Environ gamma, eentje had ik nog liggen (al is deze bijna op). Ik ging voor de Mild Cleansing Lotion en de Botanical Infused Moisturising Toner. De Antioxidant gel gebruik ik ook, maar deze had ik dus al in huis.

Vanaf nu ga ik dus ook elke week een foto nemen zonder make-up. Vooral in het begin, eens het gekalmeerd is misschien 1x per maand. Zo kunnen we het verschil zien en dit hopelijk in positieve zin. ^^ En stilaan ook mijn eigen Environ assortiment uitbreiden, want ik heb met deze twee producten nog lang niet wat allemaal nodig is.

Ik hoor je nu denken “Wat met de foundation?”. Wel, mijn gewone draag ik dus niet meer en ik kocht één van jane iredale om hem te vervangen. Maar daar komt binnenkort nog een andere blogpost over.

De producten kan je kopen bij Parfuma of schoonheidsspecialisten (je vindt de verkooppunten hier).

  • Environ Mild Cleansing Lotion – €47
  • Environ Botanical Infused Moisturising Toner – €45,50

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: