Beauty Lifestyle

BEAUTY | MANE ‘N TAIL SHAMPOO + CONDITIONER

Toen ik de laatste keer ging shoppen, samen met Charlene (mamavantweeblog) leerde ze me deze shampoo kennen. Een shampoo die volgens celebs zoals Jennifer Aniston, Kim Kardashian en vele andere de beste is. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, dus ik besloot om het wel eens te proberen.

Oorspronkelijk was deze shampoo enkel voor paarden. Maar sinds paardeneigenaars deze zelf begonnen te gebruiken en goede resultaten mee boekten, is deze nu eigenlijk voor beide. Op de gebruiksaanwijzing lees je ook hoe je een dier ermee moet wassen en hoe je mensenhaar ermee moet wassen. Best een beetje gek, maar hé, we doen de test. De shampoo en conditioner ruiken eigenlijk vrij neutraal, zoals een normale shampoo. De textuur is wel iets dikker dan de gebruikelijke shampoos. Mijn haar was ik 2x per week dus ik was heel erg benieuwd of dat met deze ook zou lukken.

De shampoo gebruik ik intussen een maand en ik ben aangenaam verrast. Mijn drogere puntjes zijn nu helemaal glad geworden door het gebruik van deze shampoo en conditioner en ik heb ook wat meer volume in mijn haar. Welk merk ik dat ik hem sinds een week niet meer bij elke wasbeurt mag gebruiken omdat mijn haar anders te veel voeding krijgt. Ik wissel nu af met deze Mane ‘n Tail en mijn Aussie producten voor een perfect balans. Je haar zou door de Mane ‘n Tail producten ook sneller gaan groeien, maar dat kan ik nog niet echt waarnemen. Ook groeit mij haar sowieso vrij snel dus ik weet niet of ik het ga opmerken.

En zoals je kan lezen op de verpakking, mag je deze ook gewoon gebruiken op je gehele lichaam.

Conclusie

Het is een fijne shampoo. Ik ben vooral blij dat mijn puntjes er niet meer dood uitzien door de ontkleuring (balayage) in mijn haar. Ik had niet veel zin om nog een stukje van mijn haar te knippen en nu is dat ook niet meer meteen nodig. Pluspuntje dus!

Wil je het ook eens proberen? De Mane ‘n Tail producten zijn te koop bij Di aan €6,99 per stuk.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kool Family
    17 april 2018 at 15:44

    Fijne review!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: