Beauty Lifestyle

BEAUTY | KNEIPP LIPPENBALSEM

Ik heb altijd een lippenbalsem bij de hand, tenzij ik mijn tas niet mee heb of een kleinere tas meegenomen heb en ik mijn lippenbalsem ben vergeten. Dan vervloek ik mezelf, van zodra ik voel dat ik geen lippenbalsem meer op heb, wil ik dit vernieuwen. Yes, I am addicted.

Als ik in de winkel kom en ik zie een nieuwe lippenbalsem, moet ik me bedwingen om deze niet mee te nemen. Een nieuw kleurtje, nieuw geurtje of een merk die ik nog niet heb geprobeerd motiveert mij meteen tot het kopen van die lippenbalsem. Klopt, ik heb dus een redelijke verzameling lippenbalsems, ik ga niet snel zonder vallen. ^^

Toen ik de lippenbalsems van Kneipp in de bus kreeg was ik super enthousiast. Iedereen kent Kneipp wel, een merk met een groot gamma bad en verzorgingsproducten. Ik ben er dol op, het ruikt super en mijn huid is blij mee. Ook hun voetproducten vind ik geweldig, gebruikte je al eens hun voetbadbruistablet?

Kneipp komt met drie varianten, Amandel-Candelilla, Elderberry-Sheabutter of Cupuaçu-Vanilla. Ze zijn 100% natuurlijk en hebben een bijzonder depot-effect. Dat wil zeggen dat de textuur na het aanbrengen ervoor zorgt dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven gedurende een langere periode.

Natuurlijk zachte verzorging met subtiele geur voor voelbaar zachte en soepele lippen:

 • 100% natuurlijk
 • op basis van natuurlijke verzorgende oliën en botanische wax
 • Vegan
 • Zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconeoiliën en kleurstoffen
 • Met depot-effect voor langdurige intensieve verzorgen voor blijvend zachte lippen
 • ideaal voor droge, gebarsten en gevoelige lippen

De verpakking van deze balsems is ook nog eens recycleerbaar. De basis bestaat uit een mengeling van kurk en polypropeen wat zorgt voor een soft touch effect. De verpakking bestaat uit ecovriendelijk graspapier.

Almond-Candelilla

 • amandelolie voor het voeden en beschermen van de lippen. Maakt de lippen zacht en zijdeachtig.
 • candelilla wax (100% natuurlijk én vegan alternatief voor bijenwas) voor het hydrateren, beschermen en intensief herstellen.

Elderberry-Sheabutter

 • vlierbessenolie die de lippen zacht en soepel maakt en deze helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf
 • sheabutter die hydrateert, beschermt, celvernieuwing stimuleert en herstelt. Zeer geschikt voor droge en gevoelige lippen door de terugzettende eigenschappen.

Cupuaçu-nut-Vanilla

 • cupuaçu-olie met een hoog gehalte aan fystosterolen en vitamine E. Vitamine E heeft een antioxiderende werking, die voorkomt dat de vrije radicalen cellen vernietigen en zo vroegtijdig veroudering van de huid voorkomt.
 • vanille-extract met een zacht zoete subtiele geur.

Beauty-hacks:

Laat je lippen ‘s nachts herstellen door ze voor je gaat slapen extra dik in te smeren met een balsem. Het vet kan zo goed intrekken en je lippen kunnen goed herstellen.

Lippenbalsem werkt op alle droge huid probleemzones die je hebt. Last van droge ellebogen of een droog plekje in je gezicht, doe er lippenbalsem op. Ideaal als je onderweg bent.

Lippenbalsem kan ook dienen als nagelriemolie!

Vermoeide blik? Smeer wat lippenbalsem op je wenkbrauwbot en in je binnenste ooghoek en je ziet er al wakkerder uit.

Je kan lippenbalsem ook gebruiken voor het modelleren van je wenkbrauwen.

Adviesprijs: €5,99

*deze blog bevat samples

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Nicole Orriëns
  26 oktober 2018 at 10:10

  Wat zien ze er prachtig uit zeg! En ik wist niet dat je ze ook kon gebruiken voor wenkbrauwen.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: