Beauty Lifestyle

BEAUTY | COLOURPOP HI-MAINTENANCE EYESHADOW PALETTE

Dit mooi hi-maintenance palette heb ik sinds kort in mijn bezit. Vanaf dat Colourpop free worldwide shipping (vanaf eender welk bedrag) aanbiedt ben ik paraat! Het wilt namelijk zeggen dat je bij Colourpop dan onder de $22 kan blijven en dus geen douane kosten moet betalen! Free shipping krijg je anders pas vanaf $50, maar dan krijg je daar ook nog eens douanekosten bij. Tenzij je “vals” speelt door Shipito te gebruiken wat ik ook al eens deed, later kan je hier meer lezen over Shipito. Ik hield me in en kocht enkel het hi-maintenance palette. Benieuwd?

HI-MAINTENANCE


Het palette zit in een mooie en stevige kartonnen doos. De huls om het palette is in een donker mint kleurtje en heeft een opdruk met de naam van het palette. Als je het palette uit de huls neemt heb je een witte verpakking in handen met Colourpop erop gedrukt. De naam van het palette wordt hier niet meer op vermeld. Handig als je je eigen palette wilt samen stellen, maar minder handig als je meerdere van deze paletten hebt en de hulzen eigenlijk niet wilt gebruiken/houden. Ik heb graag mijn verpakkingen compleet dus de huls blijft er hier wel om en de kleuren blijven ook samen. Binnenin is het palette zwart met als opdruk Colourpop meermaals in het klein.

JUST IN TIME – HIGH STRUNG – GET OUT – CUTE ALERT


Hoe mooi zijn de kleuren in dit palette?! De kleuren doen me wat denken aan het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills, die ook nog steeds op mijn wishlist staat. Maar dat is de reden waarom ik meteen verliefd was op dit palette toen het werd uitgebracht. Even moeten wachten op free shipping en taaadaaaaa! It has arrived. ^^ Er zit een mooie beige kleur in waarmee je je oogschaduw primer kan setten en een mooie basis hebt om te beginnen, een middenkleur voor in de crease, een mooie shimmer voor op je bewegend ooglid en dan nog een donkere burgundy kleur om jouw ooghoeken en buitenste crease mee te accentueren. Love it! Je hoeft uiteraard niet alle kleuren gelijktijdig aan te brengen.

TIME FOR SWATCHES


Van links naar rechts: Just in time – high strung – get out – cute alert

Je kan zien aan de swatches dat het palette erg goed gepigmenteerd is. En kijk, die kleuren <3. High Strung is echt zoooo mooi. Helemaal verliefd. Als je deze aanbrengt met wat setting spray is hij nog eens zoveel krachtiger.

MY LOOK


Afgelopen zaterdag was er een verjaardagsfeestje en dus een uitgelezen kans om dit palette uitgebreid te proberen. Ik ben in elk geval fan van dit palette. De kleuren brengen prachtig aan, blenden mooi en ze zijn perfect voor een mooie romantische look. Deze kleuren brengen ook het groen in mijn ogen meer naar voor dus voor mij is dit een dubbel win.Wat vind jij van dit palette? Kocht je al eens bij Colourpop?

Happy Moments

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Emma
    28 mei 2017 at 10:23

    Wat een mooie look! Ik heb al zoveel positief gehoord over Colourpop, maar heb het nog steeds niet geprobeerd…

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: