Beauty Lifestyle

BEAUTY | ANASTASIA BEVERLY HILLS PRISM

Eyeshadow palettes are my weakness. Ik zou ze allemaal willen kopen. If only I had the money … Maar er zijn toch een aantal paletten die ik niet wil missen en dat zijn die van Anastasia Beverly Hills (ABH). Eind 2017 kwamen ze met Prism, hun holiday palette. And finally it is mine … <3

SALE

ABH gaf £10 korting op het Prism palette en er is gratis verzending vanaf £25 dus ka-ching! I needed to have that palette! De ABH paletten die ik liggen heb wouden hun zusje erbij en een incomplete collectie kan toch niet hé. 😉 Het palette was hier op een paar dagen. Super snel.

ABH EYESHADOW PALETTES

Iedereen is fan van hun oogschaduw. Ook hun eerste palette, Modern Renaissance won de harten van iedere make-up addict. Super pigmentatie en gemakkelijk om te gebruiken. Subculture, die werd wat minder goed ontvangen. Hij is inderdaad fel gepigmenteerd, je moet wat harder werken en goed nadenken over welke kleuren je met elkaar wilt gebruiken. Maar hij is zo mooi. Prism volgde vrij snel op Subculture, terwijl tussen MR en Subculture een jaar verschil zat. Velen vragen zich nu af of Prism het goedmaakpalette is na de drama van Subculture.

PRISM

Prism heeft gelijkaardige kleuren als het Subculture palette en is daardoor het aangewezen palette om te gebruiken samen met Subculture. Hij heeft net wat andere finishes en complimentaire kleuren. Het pigment bij de swatches is ook erg goed, iets minder misschien bij de glitter kleuren en hierdoor ben ik ook wat teleurgesteld. Waar MR zo fantastisch was, faalt Prism naar mijn mening wel een beetje. De shimmer geeft niet zo mooi weer als bij Vermeer of Primavera bij MR. Ze voelen naar mijn mening ook iets minder creamy aan. Is het daardoor een slecht palette? God no! De pigmentatie is nog steeds erg goed.

SWATCHES

Bovenste kleuren

Onderste kleuren

CONCLUSIE

Het is een erg mooi palette en een mooie aanwinst als je zo’n kleuren nog niet in je assortiment hebt. De pigmentatie van de matte kleuren is top. De shimmers konden beter, maar er valt zeker mee te werken. Aanbrengen met je vinger vind ik sowieso het beste dan met een kwast. En je gebruikt het palette best voor je je foundation hebt aangebracht want er is wel sprake van fall out.

Heb jij het palette in je bezit? Wat vind jij er van? Heb je soms een ander ABH palette? Welke?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: