Kids

Back 2 School met Duifhuizen tassen en koffers

Urban junk

Enora is bijna 2,5 jaar en dat wilt zeggen dat ze binnenkort met school start. Heel binnenkort zelfs, want die grote dag is al in september! Eigenlijk kijk ik wel uit naar heel dat school gebeuren en Enora gaat dat volgens mij goed doen, die is volgens mij wel klaar voor de volgende stap. Momenteel is ze één van de oudste in het kinderdagverblijf en je merkt dat haar evolutie even stil staat nu, ze kan wel wat extra stimulatie gebruiken.

Het is wel handig om een schooltasje te hebben om mee naar school te nemen aangezien je wel en drinkbus, brood-, fruit-, en koekendoos moet voorzien. Toen ik dan het mailtje kreeg van Duifhuizen tassen en koffers met het aanbod om een schooltas uit hun assortiment te testen dacht ik “Doen we!”. Ik zocht één uit in hun uitgebreide assortiment en na heel wat twijfelen koos ik voor een rugzak van het merk Urban Junk. Het is een stoer modelletje me coole print en vleugeltjes. Echt waar, vleugels!

Duifhuizen

Duifhuizen

Het modelletje is eigenlijk nog iets te groot voor Enora dus het zal eerder eentje zijn die we opzij houden voor als ze wat groter is en naar de kleuterklas gaat, maar we kunnen hem alleszins al gebruiken voor op uitstap en iets meer nodig hebben dan dat in de luiertas past. Hij is te cool om in de kast te laten liggen. ^^ Ja, ik ben er stiekem zelf fan van. De tassen van Urban Junk zijn perfect voor de stoerdere jongens en meisjes. Gemakkelijk te openen met een rits, gewatteerde schouderbanden, aan de zijkant is er nog een zakje waar je een drinkbus of wat anders in kwijt kan en binnenin heb je ook nog een apart vakje met rits.

duifhuizen

Omdat Duifhuizen tassen en koffers naast schooltassen ook andere tassen verkoopt, mocht ik nog een handtas voor mezelf uitkiezen. Ik koos voor een kleine crossbody van SuperTrash in een roos metallic kleurtje, perfect passend bij mijn Adidas Superstar met details in diezelfde kleur. Jullie zagen deze vast al op Instagram passeren.

supertrash

Ben je benieuwd geworden naar het assortiment schooltassen van Duifhuizen tassen en koffers? Neem dan zeker een kijkje op hun website, er is keuze voor iedereen.

*Dit is een gesponsorde post maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nathalie
  22 juni 2016 at 08:35

  Oh die vind ik wel echt mooi 🙂

 • Reply
  Ester
  22 juni 2016 at 09:10

  Oh je hebt een leuk exemplaar uitgekozen!!!

 • Reply
  Inge
  22 juni 2016 at 17:40

  Wat een leuke boekentas! Ik mocht er ook twee uitkiezen, ze hebben bij Duifhuizen inderdaad een erg ruime keuze! Ik ben wel wat jaloers op jouw handtas 🙂

  • Reply
   Sarah
   22 juni 2016 at 17:43

   Hij is leuk hé. Alleen jammer dat ik niet op de afmetingen heb gelet en mijn iPhone plus er dus maar nipt in past.

 • Reply
  Sandra
  22 juni 2016 at 19:10

  Ik ga eens een kijkje nemen met mijne zoon! Zijn boekentas is stuk (hij heeft er 5jr mee gedaan ;-)) en ik wil hem graag een Eastpak kopen nu. Leuke boekentas voor Enora!

 • Reply
  Joni
  22 juni 2016 at 20:50

  Mooi ❤ allebei!
  (Ook een beetje jaloers op de Adidasjes)

  • Reply
   Sarah
   22 juni 2016 at 22:20

   Mijn adidassen vind ik ook nog steeds geweldig. ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: