Er op uit

Antwerpse Zoo

IMG_2841

21 juli deden we een uitstapje naar de Antwerpse Zoo. Ik kan je niet vertellen hoe lang het is geleden dat ik daar nog naartoe ben gegaan, j-a-r-e-n geleden. Aangezien Enora wat meer het besef heeft van dieren en haar omgeving besloten we om er naartoe te gaan. Uiteraard (wet van murphy) was de batterij van het fototoestel plat kort nadat we toegekomen waren en zijn merendeel van de foto’s gewoon met de iPhone genomen. Les nr1: check altijd de batterij voor je een uitstap doet.

zoo-0020

Toen we daar toekwamen merkten we dat het net de “Belle epoque” picknick was, veel mensen in de kleren van toen, zowel volwassen als kinderen. Sommige zagen er echt piekfijn uit! Helaas geen foto’s hiervan, maar ik vermoed dat je er wel kan vinden als je even zoekt op het internet. Dit is blijkbaar ook iets dat ze sinds 2013 blijvend herhalen wegens groot succes!

zoo-0056How cute is this little monkey?!

IMG_2740

Rond 15u besloten om even te stoppen om wat te eten. We hadden laat ontbeten dus we hadden pas toen honger. Dus terwijl iedereen een vieruurtje zat te eten in het restaurant waren wij ons middagmaal aan het verorberen ;-). Enora at uiteraard wel al gegeten voor we vertrokken en dus was zij ook al haar vieruurtje (fruit) aan het opeten en uiteraard wou ze ook mee-eten van wat wij aan het eten waren. Dat is meteen ook de uitleg waarom ze spaghettisaus aan haar mondje heeft. ^^

IMG_2833Bloempje?

IMG_2825

My cute little potatoe.

We hebben niet alle dieren bekeken, zoals de vogels en de reptielen, omdat Enora daar toch heel weinig aandacht aan zou tonen. De iets grotere dieren vallen toch net dat beetje meer op.

IMG_2843

Het was een leuke dag, voor Enora een heel vermoeiende dag aangezien zij niet slaapt in de buggy en ze ook niet vooraf wou slapen in de auto. Zoals je kan zien wou ze achteraf wel slapen in de auto, ze was meteen vertrokken.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: