Mama Personal

Aktedatum

Een paar dagen geleden postte ik hier al over de mogelijke data voor het tekenen van de aktes. Nou, het staat vast! Vorige week vrijdag heb ik nog contact opgenomen met de dossierbeheerder, toen ze me meldde dat ze nog geen antwoord had mogen ontvangen van de koper en van één van de verkopers, besloot ik maar eens een sms’je te sturen, door hun werk is het voor hen niet altijd gemakkelijk om tijdens de kantooruren van de notaris te bellen.

En zo is uiteindelijk alles snel in orde gekomen, de voorgestelde dagen waren voor beide oké en ik heb dit dan ook zo doorgegeven aan de dossierbeheerder zodat zij de afspraken kon vastzetten. Af en toe moet je zelf het heft in eigen handen nemen zeker? 😉

We verkopen ons huis op 24 november 2014 om 16u15 en kopen ons nieuwe huis op 27 november 2014 om 09u.

Blij dat de aankoop vroeg op de dag kan gebeuren zodat we er meteen kunnen in vliegen om dan het huis verder in orde te zetten (schilderwerken, laminaat, …). Enora verblijft dan toch een hele dag bij de onthaalmoeder dus we moeten er even van profiteren om ons handen vrij te hebben ;-). Uiteraard zullen we met één dag niet voldoende hebben dus overweeg ik om 28/11 ook een dagje verlof te nemen.

Kan je geloven dat ik er enorm naar uit kijk?

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: