Mama Personal

Akte nr 2

Gisteren tekenden we de akte voor ons nieuwe huis. We hadden een afspraak om 9u, maar uiteraard liet de notaris ons nog een half uur met onze vingers draaien in de wachtruimte. Seriously, konden ze dan niet 9u30 doorgeven?

Eindelijk mochten we dan binnen en overliepen we eerst tussen ons nog een paar zaken en dan mochten de verkopers erbij om de akte te overlopen. Wat dan wel weer een pluspunt is van de notaris, hij overloopt deze in mensentaal. Thank god! Echt, ik had de akte al vooraf eens ontvangen om te overlopen, maar sommige stukken zijn echt niet te begrijpen.

De akte werd dus overlopen, er werd gevraagd of wij nog vragen hadden en dan kregen we E I N D E L I J K de sleutels. Nog niet allemaal, 1 sleutel is nog achtergebleven omdat we waren overeengekomen met 1 van de verkopers dat de meubels nog even in de voorplaats mochten blijven staan gezien ze pas 1 december in haar appartement kan intrekken.

Maar dit is dan ook bijna in orde en dan is het echt volledig van ons!

 

De leefruimte: woonkamer met open keuken met een zalig spoeleiland.

IMG_0878

IMG_0879

Zoals je ziet, nog wat werk, maar dit is eigenlijk nog het minste. Wel het belangrijkste en daarom is dit ook de eerste ruimte die we aanpakken. Hierna komt Enora’s kamer, onze kamer en de dressing. De overige ruimtes pakken we aan eens we er wonen.

Ook benieuwd naar het resultaat? Ik anders wel!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: