Beauty

Action Max & More oogschaduw en blush

Max & More

Afgelopen weekend bracht ik een bezoekje bij Action omdat ik wat huishoudelijke spulletjes nodig had. Toen ik de eerste rayon nog maar voorbij liep kwam ik deze leuke oogschaduw paletten en blushes tegen en voor 0,79 euro per stuk kon ik ze toch echt niet laten liggen en moest ik ze proberen. ^^ Eigenlijk kocht ik nog nooit make-up bij Action, ik bedoel, erg goed kan dat toch niet zijn? Maar toch ben ik versteld van de pigmentatie van deze producten! Benieuwd naar mijn bevindingen?

Max & More Blush

Max & More

In het Action filiaal dat ik bezocht waren dit nog de enige kleuren die beschikbaar waren, gelukkig zijn het net drie kleuren die eigenlijk wel in mijn kleurenpallet passen, vooral het kleurtje Rosewood heeft weg van mijn dagdagelijkse blush.

Bij de blush zit er onderin ook een vakje met een borsteltje om de blush aan te brengen, maar die standaard borsteltjes gebruik ik eigenlijk nooit. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten, zo ben ik zeker dat de blush goed kan worden aangebracht. In uiterste nood, op verplaatsing ofzo, zal ik uiteraard zo’n borsteltje wel eens durven gebruiken. Al heb ik dan vaak ook mijn eigen kwasten mee. ^^

Max & More

De pigmentatie van de blushes zijn vrij goed voor hun prijsje en gemakkelijk op te bouwen. De geur is vrij sterk, maar ik vind het niet slecht ruiken. De verpakking van de blushes oogt vrij goedkoop (ze zijn dan ook spotgoedkoop), maar niet onbelangrijk, ze zijn cruelty free en dus niet getest op dieren. Groot pluspunt!

Max & More

Pink – Rosewood – Rose

Max & More oogschaduw palet

Max & More

Laten we beginnen met mijn favoriet palet van dit Action bezoekje. Dit is het palet voor groene ogen en er zitten een aantal hele mooie kleuren bij. Opnieuw oogt het palet vrij goedkoop en is het borsteltje die erbij zit één die ik rechtstreeks bij het vuil gooi, maar de pigmentatie van dit palet is absoluut niet slecht! En ook de oogschaduw paletten zijn cruelty free! Eigenlijk heb ik zelfs een beetje spijt dat ik slechts twee paletten kocht, dus bij mijn volgende bezoek koop ik de andere zeker ook!

Max & More

Max & More

De paletten bestaan uit twaalf kleuren, sommige bevatten shimmer en andere kleuren zijn mat. Maar zie, die pigmentatie ziet er echt niet slecht uit voor 0,79 euro! Stel je voor wat dat geeft met primer onder de kleurtjes! Ja, ik ben hier zeker door onder de indruk.

Max & More

Dit is het nude palet, geschikt voor iedereen en ook vrij populair aangezien dit voor mensen die weinig make-up gebruiken erg toegankelijk is. Zelf kijk ik eigenlijk niet naar de beschrijving voor welk type of kleur ogen een palet is, ik koop elk palet die ik mooi vind qua kleuren en die ik zelf zou dragen. Ieder kleur is wel te combineren zodat het past. Behalve blauw voor mij, dat vind ik een no go. ^^

Max & More

Max & More

De pigmentatie van dit palet is iets slechter dan die voor groene ogen, maar al bij al niet mega slecht. De kleuren zijn op te bouwen en perfect voor mensen die een hele naturel look willen. Ook dit palet bestaat uit matte kleuren en kleuren met shimmer.

Max&More

Nude palet oogschaduw – Pink blush

Conclusie

Voor 0,79 euro zijn ze zeker de moeite waard om eens te proberen. Je bent uiteraard niet verplicht om meteen vijf producten aan te schaffen zoals ik, maar je kan ook eens één artikel kopen om te proberen. Bevalt het je niet ben je ook geen grote hap uit je budget kwijt. De oogschaduw is een beetje poederig, dus vrees ik wel voor fall out, maar daar zijn voldoende trucjes voor en dat hebben iets duurdere merken vaak ook.

Kochten jullie al eens make-up bij Action? Welke producten probeerde je al? Was je tevreden of erg teleurgesteld? Laat het hieronder weten!

Sarah Hanssens

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vanessa
  22 september 2016 at 20:28

  Ik vind vooral de pigmentatie van de blushes heel mooi en zeker voor die prijs.

  • Reply
   Sarah
   22 september 2016 at 20:45

   Voor de prijs moet je het zeker niet laten! De pigmentatie is echt indrukwekkend van de blushes, heb deze ochtend nog een andere geprobeerd en heb heel goed moeten blenden omdat de pigmentatie beter was dan ik dacht. ^^

 • Reply
  Nathalie
  13 december 2016 at 08:54

  Nog nooit gedaan… Ik hou wel niet van die poederige oogschaduw. Wat is een goed trucje?

  • Reply
   Sarah
   13 december 2016 at 20:14

   Je kan op je penseel wat Fix+ of setting spray doen en zo je oogschaduw aanbrengen. Dat maakt de kleur ook iets intenser.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: