Lifestyle New in

Action, 1 van mijn favoriete winkels

Action

Action, je hebt er vast al van gehoord en waarschijnlijk ook al rondgelopen. Telkens kom ik daar voor een kleinigheid maar ga ik buiten met een aantal kleine zakken of een grote zak vol met decoratiespullen, huishoudelijke spullen en nog andere spullen. Voor mij is dat echt een verslavende winkel.

Action

Deze keer ging ik langs voor zo’n kader waar een touwtje in hangt met was wasknijpertjes, oorspronkelijk wou ik die van bij Hema, maar daar was hij in de winkel telkens uitverkocht. Ik had geen zin om online te bestellen en het dan af te halen dus ging ik maar bij Action toen ik te weten kwam dat ze daar ook een variant hebben. Maar zoals ik al zei, als ik bij Action kom, koop ik altijd meer dan vooraf afgesproken en kwam ik dus met meerdere zakjes thuis. Gelukkig ook een aantal nuttige zaken voor het huishouden. 😉

Action

Ik kwam nog maar binnen en op de kop van het rek pal voor de ingang vond ik die leuke houten kandelaartjes. Ik had zo’n dingen al vaak online gezien bij Vtwonen en dergelijke, maar doordat ze daar nog redelijk wat geld voor vragen heb ik dat telkens laten liggen. Nu lag dat dus ook in dat rek en al snel had ik er een paar uitgekozen en in mijn winkelmandje gestopt. De volgende stop was bij de kaders en ja hoor, daar was hij, the chosen one.Hup, mee in het winkelmandje (allez, niet echt want het paste er niet in). Weet je nog dat ik voor mijn DZP op zoek moest gaan voor een spaarpot en ik deze vorige maand ook al had gevonden. Nu stuitte ik in datzelfde rek op dit leuke glazen exemplaar met de tekst “In case of emergency, break glass!”. Tjah, ik ga dus deze verder gebruiken voor mijn DZP, geen andere optie mogelijk. De andere schuif ik door naar Enora en zo heeft ze meteen al 5 euro verdiend. 🙂 Ik moet uiteraard nog mijn nieuwe spaarpotje vullen met een eerste 5 euro briefje. Verder koos Thierry nog een geurverspreider met stokjes. Hopelijk ruikt hij een beetje lekker.

Action

Het huishouden heeft af en toe ook wel een portie aandacht nodig en dus nam ik ook daarvoor een aantal spulletjes mee naar huis. Harpic met bleekwater(gel), om de wc’s witter dan wit te maken, twee wc-eend geurderkes (valt het al op dat we houden van lekkere geurtjes in huis?) en dan nog zakjes om te gebruiken in onze vuilbakken in de keuken, een paar voor rest en een paar voor GFT.

Action

Ahum, tjah, Twix White, altijd wel lekker … En de yoghurt bekers kwam ik tegen op de blog van Joyce en die leken me wel handig om yoghurt naar het werk mee te nemen samen met mijn muesli. Het enige nadeel dat ik nu ondervonden heb bij het gebruik is dat het lepeltje wat kort is en mijn vingers dus snel volhangen met yoghurt. Of dat ligt misschien gewoon aan mijn onhandigheid, dat kan ook. Ook het terug dichtschroeven van het granenpotje op het gekleurd dekseltje is niet altijd zo evident … Again, dit kan aan mijn onhandigheid liggen.

Action

Deze overige spulletjes plaatste ik ook nog even snel op de foto. Theelichten in groot formaat, voor een paar kandelaars die zo’n groter formaat vragen, een verlengkabel voor als we het nodig hebben, kousjes voor Enora (ik vond ze wel leuk met die dieren prints), brede washi tape om bij de rest van de verzameling te leggen en leuk cadeaupapier voor met de feestdagen. Dat laatste gaat wel van pas komen met die twee Secret Santa Swaps waar ik aan deel neem/ga nemen.

Zijn jullie ook zo’n fan van Action?

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Bregje
  19 oktober 2015 at 08:28

  Wat een leuke aankopen! Nu krijg ik ook weer kriebels om naar de Action te gaan ?

  • Reply
   Sarah
   19 oktober 2015 at 08:35

   Whoops! Sorry! 😉

 • Reply
  Evelien @ Mamzella
  19 oktober 2015 at 09:16

  Hier ook een mega Action fan 🙂
  Die harpic heb ik twee weken geleden gekocht :p En ik heb nog geen lekkere geurstokjes gevonden in de Action, ofwel ligt dat aan mijn zwangerschapsreukzin, kan ook…

  • Reply
   Sarah
   19 oktober 2015 at 09:19

   Na het gebruik van ‘Harpic Bleek’ zag mijn toilet er in elk geval stralend wit uit! 😉 Geurstokjes uit de Action heb ik nog niet geprobeerd en momenteel zit hij nog in de verpakking dus ik kan nog niet zeggen wat ik er van vind. Bij Kruidvat hebben ze er ook en die vind ik niet zo schitterend. Momenteel staat op 1. Rituals en 2. Hema.

 • Reply
  alexa
  19 oktober 2015 at 09:38

  Ooh ik hou van de Action. Jammer genoeg gaan we er niet zo vaak naartoe. Maar nu denk ik toch dat ik nog eens moet gaan winkelen!

  • Reply
   Sarah
   19 oktober 2015 at 09:41

   Hi Alexa! Wij zijn gezegend met Actions op verschillende locaties dicht bij ons (Merelbeke, Wetteren, Lochristi) en ik heb altijd wel iets nodig. Een uitstapje naar Action is dus snel gemaakt. Ze hebben nu ook leuke kerstartikelen!

 • Reply
  Sofie
  19 oktober 2015 at 16:57

  oehja gevaarlijke winkel ^^

  • Reply
   Sarah
   20 oktober 2015 at 08:10

   En ik ben eigenlijk intussen alweer langsgegaan … Maar dat verschijnt dan in een andere post. ^^

 • Reply
  Joyce
  19 oktober 2015 at 16:59

  Ik ga nog eens om dat cadeaupapier moeten gaan precies. 😛

  • Reply
   Sarah
   20 oktober 2015 at 08:11

   Ik was hem bijna voorbij gelopen. Hij zat samen met standaard cadeaupapier recht in een mand.

 • Reply
  Linda
  19 oktober 2015 at 18:27

  Vind het altijd heerlijk om te snuffelen bij de Action. Alleen niet goed voor de portemonnee haha, , keer niet nu ik er 1 op loopafstand heb

  • Reply
   Sarah
   20 oktober 2015 at 08:04

   Haha, inderdaad niet goed voor de portemonnee. Alles is wel goedkoop, maar met een vol mandje zit je ook aan een ferm bedrag. ^^

 • Reply
  kim
  19 oktober 2015 at 20:54

  Wat leuk zeg dat tape! Heel handig voor pakjes ?

  • Reply
   Sarah
   20 oktober 2015 at 08:05

   Hij zal inderdaad wel van pas komen als het cadeautjestijd is.

 • Reply
  Loes
  19 oktober 2015 at 23:27

  Ik hou van de action. Ik ga zeker even kijken voor het yoghurt bakje.
  Liefs loes

  • Reply
   Sarah
   20 oktober 2015 at 08:09

   Ze zijn er ook nog in andere kleuren!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: