Mama

5 FAVORIETE TELEVISIEPROGRAMMA’S

Vanaf september zijn er altijd een aantal nieuwe televisieprogramma’s te vinden en dit seizoen zijn ze ook eens de moeite om te volgen. Sorry Netflix, al volgen we daar ook nog vrij veel, maar dit volgt later ^^. Om televisie te kijken ‘s avonds maken we altijd tijd, het is ontspannend, even niet denken aan de stress van het dagelijkse leven, maar verstand op nul en meeleven met de drama’s of humor op het scherm. 

Daarom leek het me leuk om deze televisieprogramma’s met jullie te delen. Het zijn zowel series, talentenjachten als panelshows. Dus voor iedereen zal er vast wel iets bij zitten om ook te volgen. ^^

televisieprogramma's

CALLBOYS

H I L A R I S C H! Echt, het is zodanig belachelijk en niet te geloven dat het suuuuuper grappig is. Het gaat over 4 mannen die een escortbureau hebben, drie ervan zijn gigolo’s en de vierde is hun personal assistant/chauffeur/kok. Intussen willen de mannen hun bedrijf diversifiëren en met merchandising starten, gezien de markt waarin ze nu werken moet ik jullie vast niet uitleggen wat die merchandising is. 😉

Callboys is elke donderdag te zien op VIER om 21u20.

televisieprogramma's

LITTLE BIG SHOTS

Little Big Shots gepresenteerd door Nathalie Meskens is een talentenjacht voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Het enige verschil met de gebruikelijke talentenjachten is dat er in Litttle Big Shots geen winnaar wordt uitgekozen. Ieder kind kan schitteren.

Little Big Shots is elke vrijdag op VTM te zien om 20u35.

televisieprogramma's

HET GROOTSTE LICHT

Het Grootste Licht is een hilarische panelshow gepresenteerd door Gert Verhulst en Ruth Beeckmans. In het programma geven ze de panelleden gekke opdrachten die voor veel plezier zorgen op het scherm, maar ook bij ons in de zetel.

Het Grootste Licht wordt uitgezonden op woensdag om 20u35 op VTM.

televisieprogramma's

NIEUWE BUREN

Karen Damen en James Cooke laten alle luxe achter om 30 dagen een bescheiden woning in Hoboken te betrekken en te overleven met een leefloon van 768 euro. Intussen krijgen ze ook allerlei opdrachten en springen dus hier en daar in als vrijwilliger. En het is een fantastisch komisch duo, altijd lachen.

Nieuwe Buren kan je zien op woensdag om 21u20 op VIJF!

televisieprogramma's

PINK AMBITION

Een kijkje in het leven van vijf dames, waaronder een aantal bloggers, modeontwerpers, … Dit is nu het tweede seizoen van dit programma. Op het eerste seizoen kwam een heleboel commentaar, vooral over de bloggers die deelnemen aan dit programma. Maar je moet het programma gewoon bekijken met een korreltje zout en beseffen dat niet elke blogger zo’n leventje heeft. Ik vind het in elk geval een leuk programma, gewoon omdat ik best nieuwsgierig ben en wil zien hoe het er bij hen aan toe gaat. ^^

Pink Ambition is elke woensdag om 22u05 op VIJF, net na Nieuwe Buren.

Kennen jullie deze televisieprogramma’s? Kijken jullie er ook naar? Wat vinden jullie er van? Voor de Noorderburen, dit zijn Belgische programma’s en televisiekanalen, maar je kan sommige ook online bekijken als je dat zou willen.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ester
  30 september 2016 at 08:02

  Haha, we hebben dezelfde smaak 😀
  Behalve Little Big Shots, dat heb’k nog niet gezien ^^.

  • Reply
   Sarah
   30 september 2016 at 08:05

   Wij nemen bijna altijd alles op en kijken dan met vertraging. Behalve deze week dan, ik heb mijn best gedaan om alles “live” te bekijken. ^^ Little Big Shots is leuk, al komt er veel commentaar op Nathalie Meskens als je zo reacties leest op Facebook enzo over het programma, maar ik vind dat een toffe madam.

 • Reply
  Rani
  30 september 2016 at 10:46

  Callboys is écht goed! En Little Big Shots kijk ik ook graag, die kindjes! <3

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: