Personal

Mijn 5 favoriete Netflix series #2

Netflix

Netflix, nog steeds een vast onderdeel van ons avond ritueel, tenzij we om de één of andere reden niet thuis zijn natuurlijk. Intussen is er alweer een hele periode voorbij sinds mijn eerste Mijn 5 favoriete Netflix series artikel en kijk ik alweer naar een hele hoop andere series dus het werd wel eens tijd om een update hiervan te plaatsen. Benieuwd?

Penny Dreadful

Netflix

Penny Dreadful is een thrillerserie die zich afspeelt in het Victoriaanse Londen. Het is echt een geweldige serie, knap geacteerd en de casting past ook perfect bij de personages. Zowel Frankenstein, Dorian Gray, Dracula, … komen samen. Zeker kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Don’t trust the B– in apt 23

Netflix

Op zoek naar een grappige mindless serie, dan is dit ideaal! Dit is mijn guilty pleasure als ik alleen thuis ben. ^^ Het gaat over Chloe, de bitch/scam artist en June haar huisgenoot. Na heel wat gemene streken van Chloe om June terug naar haar thuisstad te krijgen, worden ze uiteindelijk toch vrienden, al wilt Chloe dat uiteraard niet toegeven. ^^

The Get Down

Netflix

Het verhaal van New York in 1970, gefilmd uit het perspectief van jongeren uit de Bronx. Muziek, dans, graffiti en drugs. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Stranger Things

Netflix

Stranger Things is een vrij spannende serie en gaat over een jongen die vermist raakt en waarvan zijn moeder de zoektocht naar haar zoon in geen geval wil opgeven. Intussen vinden de vrienden van de jongen een vreemd meisje met psychokinetische krachten waar een aantal (slechte) mensen heel hard naar op zoek zijn.

The Returned

Netflix

The Returned gaat over verschillende overledenen die ineens uit het niets terugkomen. Niet wetende dat ze ooit zijn gestorven en dus gewoon naar huis gaan om hun dagdagelijkse leven terug voor te zetten. Intussen gebeuren er een aantal vreemde dingen in het dorpje.

Zagen jullie al één van bovenstaande series of misschien wel allemaal, wat vonden jullie er van?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  marleen@burgertrutjes
  5 oktober 2016 at 13:54

  Ik ken ze allemaal al! hihi.. the get down is supergaaf!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  6 oktober 2016 at 10:36

  Ik houd van dit soort posts : )

  Penny Dreadful ben ik aan begonnen, maar afgehaakt. Die wil ik toch nog eens gaan proberen. Stranger things keek ik met mijn jongste zoon, en vond ik vooral voor hem leuk eerlijk gezegd.

  • Reply
   Sarah
   6 oktober 2016 at 10:38

   Bij Penny Dreadful moet je eventjes doorzetten in het begin, maar het wordt echt beter!

 • Reply
  Nathalie
  6 oktober 2016 at 13:45

  Ik vind the returned bangelijk maar blijkbaar stopt het na 1 seizoen…. BOE!!!!!

  • Reply
   Sarah
   6 oktober 2016 at 13:57

   Echt? Geen tweede seizoen dan?!?

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: