Kids

4de januari meeting

Afgelopen zaterdag (25/10/2014) hadden we onze 4de januari baby-meeting. Een hele fijne namiddag met tetterende mama’s en vrolijke (soms minder vrolijke) baby’s.

enora solo

Even de geschiedenis. Je probeert zwanger te worden dus je zoekt op het internet naar lotgenoten, komt op een forum terecht en daar praat je wat. Uiteindelijk heb je prijs en kan je in een specifieker groepje terecht. In ons geval: Zwanger voor januari 2014. Omdat we dan uiteindelijk het forum niet privé genoeg vonden, zijn we verhuisd naar een geheim FB-groepje. Je komt er niet in als wij je niet uitnodigen en dus eigenlijk niet want, new members are NOT allowed ;-).

Het is een heel fijn groepje, we delen zo goed als alles, je kan het zo gek niet bedenken, we vertellen het. Intussen zijn we ook al een 18 maanden bij elkaar! We kletsen dagelijks tegen elkaar, op eender welk uur van de dag. Ja, soms ‘s nachts ook, want slapeloze nachten zijn soms wel het geval en dan zijn de mama’s er om je te steunen.

Eerlijk waar, maar ik zie die mama’s graag en ik ben heel blij dat we elkaar gevonden hebben en dat het zo goed gaat ook, want ik moet toegeven een 20-tal vrouwen bij elkaar, dat loopt niet altijd even goed hé. Maar ikzelf vind, dat we veel aan elkaar hebben. Eender wat kan je aan hen vragen, je krijgt altijd antwoord.

Dus om elkaar eens te zien in real life en niet alleen via een computerscherm/smartphone, spreken we occasioneel eens af en dit uiteraard samen met onze mini’s. De eerste heb ikzelf helaas gemist, maar vanaf dan ben ik er altijd al bij geweest. 1 iemand speelt gastvrouw en voorziet drank, de anderen voorzien dan wat lekkers, al dan niet zelf gemaakt. Zo is 1 iemand de brownie-prinses! Echt! Je kan niet geloven hoe heerlijk die zijn! En nu heb ik uiteraard alweer zin in zo een brownie (of meer …). In elk geval, er wordt heel veel gegeten en heel veel gelachen. En de baby’s samen zijn ook zalig en zorgen ook voor grappige taferelen, vandaar het vele lachen hé.

 

januari meeting

Ben je zwanger of ben je aan het proberen om zwanger te worden, ik kan jou alleen maar aanraden om ook zo een groepje op te zoeken. Het is heel fijn om ervaringen te kunnen delen met mensen die nu op dit moment net hetzelfde ervaren.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Joyce
  31 oktober 2014 at 11:46

  Liefde! Ik vind inderdaad ook dat iedere zwangere vrouw lid zou moeten worden van zo’n groepje. Maar wij hebben wel echt chance met het onze. 🙂

  • Reply
   Sarah
   31 oktober 2014 at 11:51

   True! Maar het valt te proberen niet waar ;-).

 • Reply
  Annick
  3 november 2014 at 20:23

  Klinkt heerlijk ! Leuk dat jullie voor vanalles en nog wat bij elkaar terecht kunnen !

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: