Mama Personal

40 DAGEN BLOGGEN EN VALENTIJN

Vandaag is het valentijn en ook meteen de dag waar we met een hele hoop andere bloggers de 40 dagen bloggen challenge aangaan. Er zijn bloggers die sowieso alle dagen een blog hebben klaarstaan, maar voor mij is dat best een uitdaging. Het zou niet de eerste keer zijn dat het hier een paar dagen (of zelfs langer!) stil is. Ik ben heeeeel erg benieuwd of ik het dit jaar kan volhouden, haha. ^^

WIL JIJ MIJN VALENTIJNTJE ZIJN?

Aangezien het tenslotte vandaag valentijn is ga ik jullie meer vertellen over mezelf en vriendlief. Op 10 augustus dit jaar gaan wij 15 jaar samen zijn. Aangezien ik dit jaar ook 30 word (helaas gaat de tijd heel erg snel), wil dat zeggen dat we al bij elkaar zijn sinds mijn 15 jaar. We kennen elkaar ietsjes langer, zo’n 16 à 17 jaar. Door gezamenlijke vrienden leerden we elkaar kennen en uiteindelijk kwam van het één het ander. We wonen bij elkaar sinds mijn afstuderen, nou eigenlijk ben ik bij hem gaan inwonen. In mei 2013 had ik mijn positieve zwangerschapstest en in januari 2014 werd Enora geboren. In datzelfde jaar verkochten we ook zijn oud huis en kochten we ons gezamenlijk huis die we ondertussen aan het vernieuwen zijn. Step by step.

Op valentijn doen wij eigenlijk niets speciaals meer. Intussen kwamen we wel tot het besef dat het gewoon een dag is zoals een andere en je alle dagen lief moet zijn voor elkaar. Ook is een verrassing op niet-valentijn romantischer dan op de dag dat iedereen iets doet. Nu is dat natuurlijk een persoonlijke mening, voor jou kan dat misschien heel anders aanvoelen. Uiteraard zou ik niet kwaad zijn als hij vandaag een mooi boeketje bloemen mee zou hebben naar huis. 😉

P1000274

40 DAGEN BLOGGEN …

Aangezien 40 dagen na elkaar bloggen niet zo simpel is (oké er zijn 6 respijt dagen maar dan nog), kan ik gerust jullie hulp gebruiken. Welke topics wil je hier besproken zien? Is er iets dat ik voor je moet testen qua beauty product? Is er iets dat je graag nog wilt weten van ons? LET ME KNOW!

 

Hoe zit dat bij jou op valentijn? Vieren jullie het (nog)? Laat het weten in de reacties!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kreanimo
  14 februari 2018 at 15:34

  Ik ben niet zo’n Valentijn goeroe.
  Maaaaaaar… sinds ik op een bepaalde valentijnsdag zoveel jaar geleden een positieve test in handen heb gehad heeft het toch een speciaal plekje in mijn hartje!

  Succes!

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  14 februari 2018 at 16:04

  Veel succes en supermooie foto!

 • Reply
  Nicole
  14 februari 2018 at 20:59

  Deze ‘oma’ kreeg mooie post van de kleinkinderen. Zelf ben ik niet zo van Valentijn maar wat je zelf al zegt is het natuurlijk heus leuk om iets te krijgen maar manlief heb ik het kennelijk afgeleerd 🙂 Succes de komende 40 dagen. Ook ik zie het als een hele uitdaging dus tips hoe vol te houden kan ik je nog niet geven.

 • Reply
  Kimberly
  15 februari 2018 at 12:37

  Veel succes en ik ben ook geen consequente blogger en ga het ook proberen. Wat een leuke foto en wij zijn ook niet echt Valentijn vierders maar ik wil toch ook wel herkenning op Valentijn van mijn echtgenoot.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: