Mama Personal

40 dagen bloggen | ready set go!

40 dagen bloggen

Gisteren ging de vastenperiode van start en daarbij ook een nieuwe challenge. Geen vreemde dingen, maar een 40 dagen bloggen challenge ontworpen door Kathleen van “Verbeelding”. Normaal vermijd ik zulke zaken, maar het is hier al even stil geweest dus ik dacht om met deze challenge de blog terug van de grond te krijgen en er terug een regelmaat in te stoppen. En het ziet er ook een erg leuke challenge uit. ^^

SPELREGELS

Het is de bedoeling om inderdaad alle dagen te bloggen, behalve op zondag. Nu die zondag, daar mogen we mee spelen, tijdens de vastenperiode zijn er 6 zondagen dus dat zijn 6 dagen dat we niet moeten bloggen. We hoeven dit niet noodzakelijk op zondag in te zetten, maar we mogen dit op eender welke dag invoeren. Ideaal als het eens een dagje niet past en er dus geen artikel gepland staat. De adventsperiode ging gisteren van start en dit is mijn eerste artikel dus dat wilt zeggen dat ik al één snipperdagje kwijt ben … Hopelijk heb ik de overige niet te snel nodig!

STILTE

Het is hier op de blog even stil geweest en ik wil even toelichten waarom. Er is niets ergs gebeurd, dus zet dat maar uit je hoofd, maar ik heb wel mijn ritme wat moeten terug vinden. Begin december verloor ik namelijk mijn werk wegens herstructureringen binnen het bedrijf, samen met nog een aantal anderen. Op zich niet geheel onverwacht en ik vond het ook niet zo erg want ik was wel klaar voor een nieuwe uitdaging, maar dat betekende wel dat ik terug een job moest zoeken. Bij voorkeur in de buurt waar ik 4/5de zou kunnen blijven werken. En laat solliciteren nu niet mijn favoriete bezigheid zijn …

Ik besloot om een nieuwe job pas te starten in januari, een maandje thuis, zeker gedurende de feestdagen leek me wel ideaal. Het was ook alweer zo’n 5 jaar geleden dat ik thuis was tijdens de kerstdagen. Sinds 16 januari ben ik terug aan het werk, een job vlakbij huis en waar ik de woensdag en vrijdagnamiddag kan thuisblijven. Ideaal want zo kan ik Enora op twee dagen op tijd afhalen van school in de plaats van één dag!

Intussen werk ik er 1,5 maand en heb ik wat meer energie over in de avonden waardoor ik het al terug zie zitten om ook tijd te spenderen aan het bloggen. De eerste weken waren zo vermoeiend op m’n nieuwe werk, het is niet alleen een hele andere sector maar ook een compleet andere werkwijze. Pluspunt is wel dat alle dagen telkens al heel vlot voorbij zijn gegaan en ik nog niet heb zitten aftellen tot het tijd is om door te gaan. Integendeel, eerder denken “Is het al zo laat??”.

Duuuussss, vanaf nu zullen jullie terug wat meer beweging zien op de blog!

Happy Moments

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sandra
  2 maart 2017 at 20:56

  Succes, ik ben benieuwd! Jij kan het! 😀

 • Reply
  Johanna
  3 maart 2017 at 12:04

  Veel succes! Wat fijn om twee namiddagen thuis te zijn en vlakbij huis te werken!

  • Reply
   Sarah
   3 maart 2017 at 13:53

   Dank je! Het zijn inderdaad aangename factoren. ?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  3 maart 2017 at 13:51

  Fijn dat je een baan hebt gevonden in de buurt met prettige tijden!

  • Reply
   Sarah
   3 maart 2017 at 13:54

   Ja, echt een meevaller!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: